Nyheter

Nytt hyresavtal av 4 000 kvm lager och kontor

Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen av 4 000 kvm lager och kontor på Vevgatan 1 i Borås. Det är belysningsföretaget ​PR Home samt heminredningsföretaget ​Svanefors of Sweden som tecknat ett 6-årigt avtal. Där kommer de att ha sin designavdelning samt lager.

PR Home designar, tillverkar och säljer hembelysning och Svanefors of Sweden designar, tillverkar och säljer hemtextil. Övriga hyresgäster i fastigheten är bl.a Oscar Jacobsson, Audiovision och Sumnerv AB.

Hyresvärd är ​SpaceRenter som erbjuder lokaler med inbyggd hållbarhetsfilosofi och lösningar som kan justeras efter hyresgästens egen affärsutveckling. I den moderna fastigheten på Vevgatan 1 finns idag ca 4 500 kvm ​vakant.

Sofia Sandgren, SpaceRenter:

– Vi ser mycket fram emot vårt samarbete med PR Home när både belysningföretaget och varumärket Svanefors nu flyttar in i fastigheten. Det är med spänning vi ser företagens framfart på marknaden och vi är stolta över att få möjligheten att leverera effektiva lagerytor till dem.

Lars Bonander, VD PR Home:

– Som ett led i vår fortsatta expansion är vi glada att flytta in i ett större lager som ett komplement till vårt befintliga huvudlager. Detta ger oss bra möjligheter att utveckla våra företag vidare mot en spännande framtid.

Ansvarig Projektledare har varit Erik Wallin.