Nyheter

Ny försäljningschef och OEM-ansvarig

Nu är det klart att Fredrik Färjh, på badrumsföretaget Geberit, går vidare till en ny roll. Detta efter nästan fem år som försäljningschef B2B. Den 1 april tillträder han rollen som ansvarig för Geberits OEM-kunder, en ny roll på företaget.

Samtidigt blir Tapio Koivisto ny försäljningschef B2B.

– Tapio har tidigare varit regionchef för södra och västra Sverige och vi är väldigt glada att han vill ta ytterligare ett steg och gå vidare inom Geberit. Fredriks nya roll är ett steg i att stärka vår position mot befintliga och nya OEM-kunder i Sverige och vi ser fram emot den här organisationsförändringen, säger VD för Geberit AB, Ronnie Persson.

Tapio kommer i sin roll som försäljningschef B2B att överta Fredriks plats i Geberits svenska ledningsgrupp. Båda kommer att vara stationerade på Geberits kontor i Malmö.