Nyheter

Fortsätter utveckla Sundsvalls centrum

Fastighetsägaren Diös utveckling av det nya stadskvarteret, som innefattar In:gallerian och kommande hotell Clarion, i centrala Sundsvall fortsätter.

Kommunikationsbyrån Gullers Grupp tog i början av mars plats i nya, moderna lokaler i kvarteret. Tillsammans med Diös senaste etableringar i form av Johan Backéus restaurang Naturaj, Åhléns och paketombudskonceptet PickPackPost bidrar de till en ökad attraktivitet i city.

– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Gullers Grupp nya fina lokaler på bästa läge mitt i centrala Sundsvall. Deras etablering utgör en viktig pusselbit i utvecklingen av vårt nya stadskvarter. Där är vår ambition att skapa en urban och kreativ mötesplats mitt i city, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös

Gullers Grupp tog plats i de nya moderna lokalerna på Storgatan i början av mars.

– Vi jobbar mycket med frågor kring stadsutveckling både nationellt och lokalt och därför känns det förstås väldigt bra att själva bli en del i att Sundsvall city förändras. Vi ser fram emot att få välkomna nya och gamla bekantskaper till oss, säger Linnéa Medelberg, leveransansvarig, Gullers Grupp.