Nyheter

Ny leverantör till Veidekke

Beijer Byggmaterial är en stor nationell spelare som har ett brett och starkt kunderbjudande. Framför allt när det gäller logistiklösningar, digitala tjänster och fokus på hållbarhet. För Veidekke är det viktigt att ha en leverantör som täcker upp hela Sverige och där blir Beijer ensamma, säger Joakim Hedman på Veidekke.

– Beijer Byggmaterial är en stor nationell spelare som har ett brett och starkt kunderbjudande. Framför allt när det gäller logistiklösningar, digitala tjänster och fokus på hållbarhet. För Veidekke är det viktigt att ha en leverantör som täcker upp hela Sverige och där blir Beijer ensamma, säger Joakim Hedman på Veidekke.

Beijer Byggmaterial blir nu en av fyra huvudleverantörer till Veidekke i Sverige. För Beijers del är det ett viktigt avtal där det finns stor potential att lyfta volym och nya affärer. Beijer Byggmaterial har 82 byggvaruhus från Trelleborg till Kiruna och kommer vara ensam leverantör till Veidekke norr om Uppsala.

– Vi vill vara attraktiva för alla stora aktörer och proffsens val oavsett storlek. Vi glädjer oss mycket över att få börja jobba med Veidekke som är en duktig spelare och har bra renommé på marknaden, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial förvärvade under 2019 Bygg-Ole och PoG Bygghandel som sedan tidigare haft avtal med Veidekke.