Nyheter

Ny chef region väst

Wästbygg har rekryterat Mohamed Kiswani som ny chef för entreprenadverksamheten i region Väst. Mohamed Kiswani arbetar idag på Forsen AB som affärsenhetschef och tillträder sin nya tjänst i början av juni.

– Det känns oerhört bra att vi lyckats knyta Mohamed till Wästbygg. Med sitt värderingsstyrda ledarskap och affärsmannaskap kommer han att tillföra nya möjligheter till vår region Väst. Från tidigare yrkesroller har han dessutom stor erfarenhet av att driva stora entreprenader och arbeta nära beställaren. Det är precis den bakgrund som den här rollen kräver, säger Susanne Liljedahl, vd på Wästbygg AB.

Mohamed Kiswani ser fram emot att anta utmaningen och vara med och utveckla verksamheten i region Väst.

– Efter att ha varit ledare på konsult- och beställarsidan i nästan tio år nu så hoppas jag kunna bidra med nya perspektiv när jag nu kommer tillbaka till ett entreprenadföretag igen. Det är egentligen där jag känner mig mer hemma, konstaterar han.