Nyheter

Ny affärschef

Tyréns har rekryterat Björn Fallström till tjänsten som affärschef på Arkitektur & Projektledning i väst. Björn Fallström kommer från Afry. Där har han varit sektionschef för Samhällsplanering i region väst.

– Jag är väldigt nöjd med att vi fått med Björn ombord.Han är en mycket engagerad och erfaren konsultchef. Björn brinner dessutom för hållbart samhällsbyggande och arkitektur. Han kommer använda Tyréns breda kompetensbas och spets fullt ut och bidra till att våra kunder presterar ännu bättre, säger Christer Abrahamsson, divisionschef på Arkitektur & Projektledning, Tyréns.

Björn Fallström är landskapsarkitekt i grunden. Han har en gedigen erfarenhet av konsultbranschen med totalt nitton år på Sweco och nio år på Afry. Han har passion för stadsutveckling och vet hur man bygger verksamheter från grunden. De senaste åren har han jobbat på Afry med att bygga upp verksamheten inom Samhällsplanering & Landskap i Göteborg.

– Jag har blivit alltmer nyfiken på Tyréns med åren och inspireras av den lite annorlunda cirkulära affärsmodellen där ägarstiftelsen återinvesterar i forskning och utveckling. Det känns bra att jobba för ett företag med tydliga värderingar och långsiktiga mål och jag ser fram emot att utveckla både mitt team och verksamheten i min roll som affärschef, säger Björn Fallström.

Som affärschef för Arkitektur & Projektledning i väst blir Björn Fallström ansvarig för cirka 70 medarbetare på fyra avdelningar; Stadsutveckling, Projektledning och två avdelningar inom arkitektur.

Björn tillträdde sin nya tjänst på Tyréns i Göteborg den 2 mars.