Nyheter

Säljstart för OBOS lägenheter i Lund under våren 2020

– Det är första gången jag får möjlighet att arbeta med OBOS och de har verkligen imponerat på mig med sin organisation. De har ett helhetstänk och en bra arbetsprocess vilket gör mitt arbete väldigt roligt, kommenterar Edita Uzunovic på Fastighetsbyrån i Lund.

Projektet Brf Prästkragen på Råbylund i Lund består av består av ca 50 bostäder.

Ansvarig mäklare är Edita Uzunovic på Fastighetsbyrån i Lund.

– Det är första gången jag får möjlighet att arbeta med OBOS. De har verkligen imponerat på mig med sin organisation. De har ett helhetstänk och en bra arbetsprocess vilket gör mitt arbete väldigt roligt.

Projektet består av ca 50 bostäder i varierande storlekar och Edita säger att hon tror de kommer tas emot väl av marknaden.

– Bostäderna är välplanerade. Härliga etagelägenheter om 5 Rok med rymliga balkonger. Vill man så finns även möjlighet att bo i ett fristående hus i två plan. Räcker det med 2 Rok finns dessa belägna i markplan med tillhörande uteplats att njuta av. Det ska bli jättekul att få visa upp projektet för intressenter, jag ser fram emot säljstarten.