Nyheter

Nya strandhus på Orsa Camping

– Strandhusen ligger endast ett par meter från ljuvliga Orsasjön med egen altan, som bäddat för strandhäng och ljuvliga sommarkvällar, säger Natalie Yxerius, platschef på Orsa Camping.

Två år efter invigningen av de första strandhusen presenteras ytterligare fem nya strandhus.

Orsa Camping är Dalarnas första och hittills enda 5-stjärniga camping. Campingen ligger vid Orsasjön. Campingen har blivit en av Sveriges populäraste campingar och ses som många barnfamiljers favorit.

För två år sedan invigdes fem helt nya strandhus som ligger vid Orsasjöns strand. Exklusivt boende endast ett par meter från stranden och med ett centralt läge på anläggning. Strandhusen har varit oerhört populära och fullbelagda under sommarveckorna. För att bemöta den höga efterfrågan investeras till sommaren i ytterligare fem nya strandhus som kommer att invigas lagom till midsommar.

Strandhusen kommer från Adria och har två sovrum. Ett med dubbelsäng och ett med enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa och kök. Varje hus kommer även att ha en egen terrass med förstklassig vy över Orsasjön.

Eftersom strandhusen blivit så populära känns det extra roligt att vi i sommar kan erbjuda fler som en av sommarens nyheter, säger Natalie Yxerius.