Nyheter

Ny affärsenhetschef i Göteborg

– Göteborg är fortsatt en spännande marknad där det händer väldigt mycket. Utvecklingen har nog aldrig varit mer expansiv. Det här vill vi fortsatt vara en del av genom att bidra med vår kunskap och kompetens, säger Mats Ranäng, affärsenhetschef Göteborg.

Mats Ranäng har varit gruppchef hos Forsen i Göteborg sedan oktober 2019. Nu tar han över rollen som affärsenhetschef på en av Forsens viktigaste marknader.

– Göteborg är fortsatt en spännande marknad där det händer väldigt mycket. Utvecklingen har nog aldrig varit mer expansiv. Det här vill vi fortsatt vara en del av genom att bidra med vår kunskap och kompetens, säger Mats Ranäng, affärsenhetschef Göteborg.

Mats började som projektledare på Forsen i augusti 2019. Han har haft en gruppchefsroll sedan oktober. Tidigare har han bland annat varit vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och vd och ägare till PO Hansson Bygg AB.

– Mats har en gedigen erfarenhet från vår bransch och har snabbt satt sig in i Forsens affär. Vi uppskattar hans ledaregenskaper. Vi i vet att han kommer att kunna stärka Forsens position i den här regionen, säger Ulrika Hyll, regionchef sydväst.

Mats tillträdde sin roll 1 januari, 2020.