Nyheter

Allt om uppkopplade fastigheter och Smart Society den 23-24 april

Susanne Hedblon från Nuuka Solutions kommer att reda ut begreppen kring nyttan av att digitalisera fastigheter på Smart Society . Det är 23-24 april som eventet går av stapeln och en av hucvudtalarna är just Susanne Hedblon. Moderator är Kalle Rosensköld.

Hon presenterar erfarenheter och insikter av att koppla upp fastigheter till en realtids-dataplatform. Vad man ska tänka på och vilka effekter man kan räkna med.

Det är företaget Netmore som anordnar eventet på Quality Hotel Frinds i Stockholm.. Netmore är leverantör av IoT-nät med ett antal kommunikationstekniker – ett helt ekosystem för IoT där samverkan är nyckeln till framgång.

För mer information om Smart Society och anmälan:

https://www.allready.net/pls/nvp/!evt.go?CID=4592&MID=2&category_id_=1&command=3&eventid=36070&popid=0&ec=OLHLPQWLTYIDEAKHGCNH

Bild av Susan Cipriano från Pixabay