Nyheter

Andreas Larsson ny CFO

Andreas Larsson, som idag är Group CFO på Haldex, har rekryterats som ny CFO för Kährs Group. Han tillträder tjänsten senast augusti 2020 och kommer att ingå i koncernledningen för Kährs Group.

– Hans breda erfarenhet från tillverkande industrier, starka affärsfokus och hans gedigna erfarenhet av att verka i en internationell miljö kommer vara värdefullt för Kährs. Jag välkomnar Andreas till vår koncernledning, säger Johan Magnusson, vd och koncernchef för Kährs Group.S

Senast kommer Andreas från en tjänst som CFO för börsnoterade Haldex Group. Den tidigare erfarenheten kommer från bland annat Heatex Group och Assa Abloy.

– Jag är glad att börja som CFO och kunna bidra med min erfarenhet för att stärka bolaget ytterligare. Kährs är väl positionerat för att ta tillvara på nya möjligheter, säger Andreas Larsson, blivande CFO för Kährs Group.

Kährs Group tillverkar och distribuerar golv med ambitionen att göra kundernas golvupplevelser till något utöver det förväntade. Deras innovationer har format branschen genom historien och företaget erbjuder golvlösningar för alla rum, miljöer och behov. Kährs levererar hållbara golvlösningar till över 70 länder och är marknadsledande inom trägolv i Sverige, Finland och Ryssland, samt har stark position på andra huvudmarknader som Norge, Storbritannien och Tyskland. Koncernen har cirka 1 700 anställda och en årlig omsättning på över 3 miljarder SEK.

Bild av Gerd Altmann från Pixabay