Nyheter

Satu Andersson ny distriktsdirektör

Satu Andersson blir ny distriktsdirektör för Scandic Stockholm Circle och områdets femton hotell utanför centrala Stockholm.

Hon har mångårig erfarenhet från olika roller inom ledarskap, försäljning och affärsutveckling inom besöksnäringen. Senast verkade hon som vd för rederiet Birka Cruises. Dessförinnan har hon bland annat varit vd för hotellen Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel.

– Satu har en riktigt intressant bakgrund från svensk besöks- och turismnäring och jag ser fram emot att ta del av hennes expertis och kunskap för både våra hotell i Stockholm Circle och som en part i vår svenska ledningsgrupp, säger Peter Jangbratt, Sverigechef Scandic.

I området för Stockholm Circle ingår femton hotell kring Stockholms innerstad. Flera av dem erbjuder större mötes- och eventmöjligheter och många av hotellen attraherar samtidigt barnfamiljer under helger.

– Scandic har starka produkter, bra värderingar och en utvecklingskultur som tilltalar mig. Att tillsammans med ett team av erfarna ledare få ta sig an en portfölj av hotell inom en region som växer, ska bli både spännande och utmanande. Jag är full av energi och samtidigt ödmjuk inför mitt nya uppdrag, avslutar Satu Andersson.