Nyheter

Utvecklar Linjemontage nya lokaler i Sundsvall

Kraftförsörjningsföretaget Linjemontage utökar sin verksamhet. Man flyttar då in i helt nytt kontor på Heffners Allé i centrala Sundsvall, skriver Diös i ett pressmeddelande.

Diös utvecklar just nu Linjemontage nya lokaler till moderna kontorsytor med bättre tillgänglighet för både kunder och medarbetare.

Beräknad inflyttning sker 1 april 2020.

Kraftförsörjningsföretaget Linjemontage  marknadsför och säljer kundanpassande lösningar och tjänster.

– Vi valde lokalen på Heffners Allé i Sundsvall för det mycket fina läget med utsikt över Sundsvallsbukten och Sundsvallsbron vilket skapar en trevlig miljö för våra kollegor och besökare, säger Lars Pettersson, affärsområdeschef, Linjemontage.

– Att vi just nu utvecklar nya fina och moderna lokaler till Linjemontage som växer här i Sundsvall känns fantastiskt. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.