Nyheter

Rekryterar Poola Isomäki som HR-chef

Isomäki har omfattande erfarenhet av hantering och utveckling av personalresurser, och har tidigare arbetat på internationella SaaS-företag. I sin nya roll på Congrid kommer i hennes ansvarsområden att ingå att vara drivande bakom att skapa en bra personalupplevelse, kompetensutveckling och företagstillväxt med ett globalt perspektiv, skriver Congrid i ett pressmeddelande

Isomäki har en magisterexamen i företagsekonomi från Hanken Svenska handelshögskolan och en filosofie magisterexamen från Helsingfors universitet. 

– På Congrid bygger vi en kultur som grundas på tillit och självständighet, tillsammans med aktiviteter som möjliggör vår tillväxt och ger våra kompetenta medarbetare friheten att fatta beslut. Vi tror att en sådan kultur gör oss starkare och attraherar kompetens till vårt företag. Vi är stolta över att välkomna Poola till vårt växande team med kompetenta medarbetare, säger Timo Makkonen, företagets vd.

– Det är oerhört inspirerande att befinna sig i framkanten av byggbranschens digitalisering och bli en del av Congrids otroliga gemenskap. Jag ser fram emot vår fantastiska resa mot tillväxt, kommenterar Isomäki.