Nyheter

Byggmästarnas Kostnadskalkylator – ”BK 2020” – ute nu

I boken finns också kalkyler som visar kostnadsberäkningar för bland annat större hyreshus, villor och ombyggnadsprojekt. Vidare finns exempel på indexreglering, materialprislistor, indextablåer med mera.

Byggmästarnas Kostnadskalkylator, ”BK 2020” innehåller priser på material och arbetsutförande. ”BK 2020” är ett hjälpmedel för dem i byggnads- eller förvaltningsbranschen som snabbt och överskådligt behöver information om kostnadsdata.

BK 2020 är strukturerad efter BSAB 96 – dvs samma system som används i bland annat AMA Hus 18. Genom denna strukturering överensstämmer ordningsföljden i BK 2020 med byggbeskrivningen.

FAKTA

Förlag: AB Svensk Byggtjänst
Antal sidor: 432
Format: 122 x 180 mm
Linnetrådshäftat mjukband, svartvit