Nyheter

Samarbete med försäkringsbolag

Fastighetsmäklarkedjan och försäkringsbolaget IF inleder ett samarbete där HusmanHagbergs kunder får extra förmånliga priser på Ifs försäkringar.

– Bolån och försäkringar är de mest affärsnära produkterna för våra kunder i samband med bostadsaffären, så det är extra kul att vi nu kan ge våra kunder ett riktigt fint försäkringserbjudande hos If, säger Åsa Davidsson, vVD & Marknadschef HusmanHagberg. Eftersom att vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag så kommer vi aldrig att tvinga våra kunder att välja vår samarbetspartner, utan strävar efter att ge kunden ett riktigt bra erbjudande som skapar kundnytta. Det står dock alltid kunden fritt att välja vilken försäkringslösning de själva vill ha för sitt boende.

– Vi ser fram emot att få jobba med HusmanHagberg och deras kunder, då vi kan ge dem ett riktigt bra erbjudande i rätt skede av bostadsaffären. Våra varumärken passar mycket väl ihop, så jag hoppas att kunderna kommer att uppfatta detta positivt, säger Stefan Jonsson, Partneransvarig på If.