Nyheter

Ramavtal med Ekerö Bostäder: Underhållstjänster och planerade ombyggnadsprojekt

GK Rör AB, service Stockholm, har tecknat ett ramavtal med Ekerö Bostäder som gäller från och med 1 april 2020 till och med 31 mars 2022, med 2 optionsår. Uppdraget innebär underhållstjänster samt planerade ombyggnadsprojekt och entreprenader av typen tillbyggnad och verksamhetsanpassningar i Ekerö Bostäders fastigheter, såväl lägenheter som lokaler. 

– Vi är otroligt glada att vi lyckats få detta ramavtal säger Per-Olov Pettersson, avdelningschef på GK Rör AB, service Stockholm. Det ligger helt i paritet med vår ambition att växa inom service i Stockholmsområdet, fortsätter han.

I dagsläget har Ekerö Bostäder 903 hyreslägenheter och radhus som främst finns runt Ekerö med omnejd. De står inför en stor utvecklingsfas av nybyggnationer, med visionen att 2020 äga och förvalta 1.100 lägenheter och ligga i topp bland Sveriges nöjdaste hyresgäster.

– De planerar även bostäder med flera kök- och badrumsrenoveringar, så vi ser med glädje fram emot att ta oss an detta uppdrag och bidra till deras vision, säger Per-Olov Pettersson.

Bild av Gerd Altmann från Pixabay