Nyheter

Ny styrelseordförande: Mikael Graffman

Mikael har varit ledamot i TL Byggs styrelse sedan 2018 och tar den 13 mars över ordförandeklubban från Martin Lindqvist, CFO på Atrium Ljungberg. Martin tar dock inte farväl av styrelsen utan sitter kvar som ledamot framöver.

– Jag ser verkligen fram emot att ta ett ännu större ansvar i styrelsen för TL Bygg. Jag har lärt känna bolaget under min tid här och är imponerad över all den kompetens som finns i bolaget. I en tid då byggentreprenörers gedigna kunskap och erfarenhet värdesätts allt mer av beställare är jag säker på att TL Bygg går en ljus framtid tillmötes. Min ambition är att min mångåriga erfarenhet inom bygg -och fastighetsbranschen ska hjälpa bolaget att utvecklas mot sina uppsatta mål.

Den nya ordföranden har varit verksam i branschen under en lång tid och CV:t innehåller bland annat vd-posterna på ABT-bolagen, Skanska Nya Hem samt NCC Property Development. Det är erfarenheter TL Bygg kommer att ha stor nytta av.

Det känns väldigt roligt att få välkomna Mikael Graffman som ny ordförande i bolaget. Vi är säkra på att vi kommer ha stor nytta av hans erfarenheter och entreprenörskap och att de kommer hjälpa oss driva goda affärer framöver. Samtidigt är vi väldigt glada över att Martin Lindqvist blir kvar i styrelsen och även fortsättningsvis bidra med sina starka kompetenser inom bland annat det finansiella området, säger Johan Edlund, vd på TL Bygg,

Mikael tillträder sin nya roll den 13 mars 2020.