Nyheter

Svenska Bostäder: Nominerade till Årets bostadsutvecklare i Guldhemmet med ungdomssatsningen Snabba Hus i Råcksta

Nu har Svenska Bostäder i Stockholm  tillsammans med jagvillhabostad.nu, Junior Living och Andreas Martin-Löf Arkitekter tagit fram och förverkligat konceptet Snabba Hus. Nu kan de vinna Guldhemmet i kategorin Årets bostadsutvecklare.

Svenska Bostäder är nominerade till  Årets bostadsutvecklare, Guldhemmet, med projektet Snabba Hus i Råcksta, Bakom Guldhemmet ligger Hemnet och den 5 mars presenteras vinnaren.

– Det unika med Snabba Hus är just den höga kvalitén, säger Dennis Ericson, projektledare på Svenska Bostäder. Samtidigt som hyran ligger runt 5000 kr i månaden. Om vi vinner visar det att vi är något på spåren och att det finns en efterfrågan på den här typen av bostäder.

Snabba Hus är precis vad det låter som. Hus som kan byggas snabbt. Moduler i hög kvalité produceras på fabrik och sedan monteras de på en tillfällig plats. Modulerna är dessutom byggda för att kunna flyttas.

De andra nominerade i kategorin Årets bostadsutvecklare är Riksbyggen och RESONA Utveckling.

Den 5 mars är det så dags för Guldhemmet – galan som hyllar framstående insatser av fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från året som gått. Det blir en galakväll i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm.