Nyheter

Förstärker affärsområdet projektutveckling

Från och med 1 mars blir Joakim Bernhardsson en del av projektutvecklingsteamet i TB-Gruppen. Joakim kommer närmast från rollen som försäljningschef på Peab Bostad Sverige och har mångårig erfarenhet av projektutveckling och marknadsföring inom bostadssegmentet.

TB-Gruppen, med verksamhet i Alingsås, Göteborg, Uppsala och Stockholm, har med sina 50 år i branschen lång erfarenhet av entreprenadverksamhet och stadsutveckling. Tyngdpunkten framåt ligger inom stadsutveckling, med de båda verksamhetsgrenarna fastighetsutveckling och förvaltning.

– Vi är glada över att Joakim blir en del av vårt starka team, säger Marcus Lerander, vd på TB-Gruppen. Med sin branscherfarenhet och sina personliga egenskaper passar Joakim väl in i vår organisation och verksamhet, som nu koncentreras till långsiktig stadsutveckling. Nyligen rekryterade vi även Albin Hallberg som junior fastighetsanalytiker och vi ser ett behov av att förstärka organisationen ytterligare när vi nu fortsätter vår tillväxtresa.

– Det känns riktigt bra att nu bli en del av TB-Gruppen, säger Joakim Bernhardsson. Efter ett halvår som konsult till TB-Gruppen vet jag att det är ett gäng med hög kompetensnivå och snabba beslutsvägar och det finns ett driv och ett entreprenörskap som verkligen tilltalar mig.

PÅ bilden från vänster: Joakim Bernhardsson och Marcus Lerander