Nyheter

Sista etappen av Skulpturparkens bostäder släpps 5:e mars

Torsdag den 5 mars klockan 19.00 startar den sista etappen där 44 bostäder i Brf Skulpturparken i Stockholm släpps till försäljning.

Priser och planlösningar för de 44 bostäderna i hus 3–5 är nu publicerade i bostadsväljaren på brfskulpturparken.se. P

Om Skulpturparken

Utbudet av lägenheter i Skulpturparken består av ettor, tvåor, treor och fyror i varierade storlekar. Gemensamt för alla bostäder är att de erbjuder stort ljusinsläpp, material av hög kvalitet och moderna hjälpmedel för ett bekvämare vardagsliv. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Lägenheterna i etapp 2 har inflyttning med start augusti 2020. På brfskulpturparken.se hittar du mer information om projektet och kommande visningstillfällen.

Einar Mattsson koncernen står bakom bostäderna.

Bild av Gerd Altmann från Pixabay