Nyheter

Nybyggnadsprojekt i Lund: Scheele Promenad

Peab uppför ett nybyggnadsprojekt i den östra delen av Lund innerstad, Scheele Promenad. Parallellt med Sparta och granne med Ideon och Medicon Village uppförs tre kvarter med totalt 188 bostäder av Peab. Projektet går under namnet Scheele Promenad.

De två första husen är säljstartade varpå försäljningen har gått bra. Precis efter årsskiftet hade Peab premiärvisning för sin första visningslägenhet i projektet och det blev ett lyckat event med många intressenter och köpare på plats.

Ansvarig mäklare är Sara Örnwigh på Fastighetsbyrån Nyproduktion. Hon säger att visningen gav ny fart till försäljningen i projektet.

– Vi har hela tiden haft bra tempo i försäljningen, vilket har känts tryggt. Och vi vet av erfarenhet att visningslägenheter kan ha en mycket bra effekt på försäljningen i projekten. Men detta var över förväntan. Jag har nu sålt slut alla lägenheterna i första etappen!

Bild av Photo Mix från Pixabay