Nyheter

VIP-lansering av Resonas andra projekt i Lund: BRF Amarillo

På Brunnshög uppför Resona sitt andra projekt i Lund, Brf Amarillo. Förra helgen var det dags för VIP-lansering av projektet med priser och planlösningar för intressenterna.

Brf Amarillo består av 27 lägenheter i södra delen av Brunnshög. Huset står klart Q2 2021.

Ansvarig mäklare är Sara Örnwigh på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att projektet är unikt av sitt slag.

– Huset ligger på mycket bra läge med fritt läge från föreningens många terrasser och balkonger. I fastigheten finns dessutom garage i källaren vilket gör projektet unikt av sitt slag på Brunnshög. Inflyttning om lite mer än ett år är också mycket attraktivt.

Det var många som hade tagit sig till VIP-lanseringen och utanför kontoret var det kö när dörrarna slogs upp kl. 13:00 för intressenterna. Sara berättar om eventet och säger att det var mycket lyckat.

– Vi ville ge intressenter en chans att boka sig till bostäderna i samband med att vi lanserade priserna och vi hade därmed nummerlappar som vi delade ut. Sedan fick man boka sig i turordning. Vi landade in på 33 % sålda, dvs 9 av 27 vilket vi är väldigt nöjda med.

Sara fortsätter att berätta att projektet lanserades med priser på hemnet i fredags i förra veckan.

– Det ska bli jättespännande att se hur den öppna marknaden tar emot projektet. Jag håller tummarna!

Foto: News Øresund – Jenny Andersson