Nyheter

Brion Rör utför projektering på Karlatornet Podiet i Göteborg

Brion rör har fått uppdraget av Serneke att utföra projektering på den delen av Karlatornet kallat Podiet. I korthet innebär uppdraget en färdigprojektering utifrån de handlingar som är framarbetade under fas 1. Podiet innefattar den del av Karlatornet som innehåller hotell, spa, gym, kontor, butiker och restauranger.

Projekteringen startar i dagarna och skall vara färdig om ca 1 år. För Brions del är uppdraget på ca 4,5 milj.

– Vi har kämpat med detta projekt på kalkylstadiet ett tag och det känns väldigt roligt att få förtroendet av Serneke att utföra fas 2 projekteringen på Podiet. För oss känns det fantastiskt att få vara med om det största projektet i Norden. Vi har ju känt Serneke länge men att få jobba med dom igen på ett så pass stort projekt, under Brions flagga känns extra spännande och ett förtroende vi skall förvalt väl. Nu gäller det för oss att visa vad vi går för. Att hitta rätt pris och kvalitetsnivå är ju ett krav för att eventuellt kunna gå vidare med själva utförandet i fas 3” säger Lennart Karlsson på Brion.

– Vi har valt Brion för deras engagemang, kunskap och vilja. Under projekteringen förväntar vi oss samma engagemang fortsatt, ett proaktivt arbetssätt och en bra slutprodukt, säger Clara Sars på Serneke.