Nyheter

Nytt kontor på Lidingö

Det senaste verksamhetsåret har varit framgångsrikt för Bjurfors Östermalm och Lidingö som fram tills nu arbetat på båda områdena från kontoret på Östermalm. Nu öppnar de också ett nytt kontorskoncept på Lidingö, och under mars månad slår mäklarbyrån Bjurfors upp portarna på Stockholmsvägen 53 i Lidingö Centrum. Det blir en marknadsplats med fokus på bostadsexponering och utökad lokal närvaro.

– Genom vår nya marknadsplats kommer vi dessutom kunna erbjuda våra kunder en kompletterande stark marknadsföring och exponering av deras bostäder på Lidingö. Kontoret har bästa tänkbara skyltläge och kompletterar vårt Östermalmskontor på Karlavägen 60, säger Hampus Åsén, franchisetagare.

I likhet med övriga Bjurforskoncernen verkar även teamet på Lidingö främst inom premiumsegmentet med målet att alla kunder, oavsett prisnivå, ska få hjälp av engagerade och pålästa mäklare.

– Sedan snart ett år tillbaka ser vi en positiv utveckling av bostadsmarknaden på Lidingö. Statistiken visar stigande priser med en uppgång om 4,9 % för villor de senaste 12 månaderna. För bostadsrätter är uppgången 2,9 % de senaste 12 månaderna (källa: Mäklarstatistik). Vi har fullt hus på våra visningar och störst rusning ser vi till radhus och villor. Vi har just nu ”kölistor” med kunder som söker boende på Lidingö. Vi har stor tilltro till en fortsatt stark bostadsmarknad på Lidingö och den nya satsningen är helt i linje med vår tillväxtstrategi, säger Robert Nilsson, franchisetagare.

Bjurfors Lidingö består av Hampus Åsén, Robert Nilsson, Pia Mannehed, Moa Englund och Lotta Cavalli-Björkman.

PÅ bilden: Hampus Åsén och Robert Nilsson, Bjurfors

Foto: Eddie Granlund