Nyheter

Nya Centralposthuset i Stockholm: Ny kontorslösning för större företag

I december 2019 öppnades återigen dörrarna till Centralposthuset i Stockholm – efter att ha varit stängt för allmänheten sedan Posten bommade igen verksamheten i slutet på 1990-talet. Med en lokalkapacitet på 17 000 kvm lanserar 7A nu en ny kontorslösning för större företag som är i behov av avskilda kontorsytor från 200 kvm och uppåt – med expansionsgaranti och fullservice.

I den nya kontors- och konferensanläggningen på Vasagatan erbjuder 7A privata kontorsytor upp till flera tusen kvadratmeter för större företag med behov av att hyra hela våningsplan som rymmer allt från egen entré, reception och privata faciliteter. Här finns möjligheter att skapa sin egen avskilda kontorsmiljö i nyrenoverade lokaler med ett svårslaget läge – ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express.

Flexibla kontor med fullservice 

Med Flex Office kan företag enkelt både utöka eller reducera kontorsytan allt eftersom förutsättningarna förändras – utan att behöva byta adress. Hyresgäster med privata kontorsytor får även ta del av alla gemensamma utrymmen och servicetjänster som erbjuds på anläggningen som exempelvis IT, skrivare, reception, telefonhytter, städning och frukost – vilket skapar en attraktiv arbetsplats för de anställda mitt i centrala Stockholm.

”Ett oslagbart läge”

Intresset för attraktiva kontorslokaler i Stockholms innerstad är stort och i 7A Posthuset finns möjligheten för företag att hyra fantastiska lokaler med ett oslagbart läge, säger Bo Fuglsang, Vice VD och grundare av 7A, och lägger till:

– När vi skulle expandera var kanske inte första tanken en ny anläggning på 17 000 kvadratmeter, men när vi fick chansen fanns det ingen tvekan. Det finns ingen annan anläggning av denna storlek, vilket gör att vi kan vända oss till helt nya målgrupper, till större företag som är i behov av att hyra hela våningsplan.

3900 kvm konferensyta

I 7A Posthuset erbjuds även 3900 kvadratmeter konferens- och eventyta där man dagligen arrangerar allt från mindre möten till utbildningar belägna på Strandvägen, Odenplan och Centralen.