Nyheter

Årets leverantörspartner 2019

Finja Betong har blivit utsedd till Årets leverantörspartner 2019 av Byggarnas Partner. Det är femte gången utmärkelsen delas ut och andra gången Finja Betong är mottagare av den.

Vinnaren utses efter bedömning av en enkät som samtliga medarbetare på Byggarnas Partner svarar på. Volymutveckling, gemensamma säljinsatser och proaktivitet vägs in i bedömningen. Priset togs emot av Finja Betongs distriktssäljare Tomas Möller.

– Detta var verkligen roligt! Ett tydligt bevis på att våra proaktiva gemensamma säljaktiviteter har uppskattats och gett resultat, säger Tomas Möller i ett pressmeddelande från Byggarnas Partner.

– Vi vill jobba nära och proaktivt med våra materialleverantörer, gärna i långsiktiga samarbeten, säger Stefan Pageryd, VD på Byggarnas Partner. Vägen till en lönsam affär för alla parter sker genom bra relationer och ett hederligt klassiskt säljarbete, något vi verkligen har tillsammans med Finja Betong.

Byggarnas Partner Sverige AB är ett privatägt bolag som omsätter cirka 210 miljoner kronor och har cirka 40 anställda. Bolaget säljer byggmaterial med tillhörande tjänsteutbud till byggföretag och finns på fem platser i Stockholmsområdet. Bolaget är delägare och ingår i Woody Bygghandel.

Finja är ett svenskt familjeföretag grundat 1957 och ett av landets främsta inom betongbranschen. Verksamheten innefattar allt ifrån konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter Finja närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor.