Nyheter

Förstärker med nya högkvalificerade affärsområdeschefer

Nabo som lanserades i höstas förstärker nu bolaget med två nya affärsområdeschefer. Carolina Taube Persson, närmast från HSB, blir ny chef för affärsområdet Ekonomisk Förvaltning. Anne von Perner, som varit med och byggt upp Attendo, blir chef för det nya affärsområdet Juridik.

Nabo är en sammanslagning av fyra enskilt starka bolag där marknadens fjärde största aktör skapades. Med engagerade experter och marknadens enda plattform specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar är målet att forma framtidens förvaltning liksom boendetjänster och konkurrera med de största aktörerna.

Bolaget förstärks nu med två mycket kvalificerade affärsområdeschefer:

Carolina Taube Persson blir ny chef för affärsområdet Ekonomisk Förvaltning. Carolina kommer närmast från HSB där hon arbetade i tolv år. Först som chef för den tekniska förvaltningen och sedan 2015 som chef för den ekonomiska förvaltningen. Hon har en bakgrund som managementkonsult och har lång ledarerfarenhet. Carolina börjar i april.

Anne von Perner blir chef för det nystartade affärsområdet Juridik. Anne kommer närmast från Nyköpings Kommun där hon som Kommunjurist arbetade med strategiska utvecklingsfrågor med ett affärsmässigt fokus särskilt inom fastighetsrätt, med förvärv av fastigheter och fastighetsbolag liksom entreprenadrätt. Tidigare ingick Anne som Bolagsjurist i affärsutvecklingsgruppen i Attendo, och har omfattande erfarenhet inom fastighets-och entreprenadrätt. Anne börjar i mars.

– Det är två rekryteringar som kommer att förstärka oss rejält. Carolina tog den ekonomiska förvaltningen på HSB till en ny nivå vilket är målet även hos oss. Anne är mycket erfaren inom juridik för våra typer av frågor och kommer att bygga upp det nya affärsområdet Juridik, säger Daniel Larsson, vd för Nabo.

Nabo utmanar branschen med marknadens enda digitala plattform specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar och engagerade experter inom fastighetsförvaltning i syfte att förenkla vardagen för styrelsen och de boende. Genom att digitalisera administrationen blir föreningens arbete enklare samtidigt som det skapar trygghet och kontroll. Tjänsterna som erbjuds är allt från medlemsadministration, ekonomi och juridisk rådgivning till fastighetsskötsel och långsiktig underhållsplanering av fastigheten. Bolaget kommer även att utveckla nya digitala lösningar som förenklar och förbättrar vardagen för de boende.

Bild av Igor Link från Pixabay