Nyheter

Peabs projekt på Hyllie – Esplanadhuset – slutsålt

I centrala Hyllie uppför Peab sitt projekt Esplanadhuset. Projektet består av 64 bostäder i variation mellan 1-4 rok om 33 – 98 kvm. Inflyttningen är planerad till maj 2020 och i december 2019 nästan ett halvår innan inflyttning, blev projektet slutsålt.

Ansvarig mäklare är Johanna Flodell på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att intresset varit bra och försäljningen jämn.

– Detta har varit ett jättekul projekt att sälja då försäljningen har löpt på i ett jämnt tempo sedan säljstarten. Det som gjort det extra kul att sälja är att det ligger ett stenkast från vårt kontor på Hyllie Stationstorg vilket gett mig möjlighet att se det växa fram dagligen.

Johanna fortsätter att berätta att projektet varit mycket omtyckt bland kunderna.

– Det har varit ett attraktivt projekt på Hyllie där kunderna både har uppskattat det fina läget bara ett par hundra meter från Hyllie Station och bostäderna i projektet som erbjudit 1-4 rok med bra planlösningar och generösa balkonger med utsikt över den härliga innergården. Nu ser jag fram mot att se hur det färdiga resultatet blir och att få följa med köparna in i sina nya bostäder.