Nyheter

Ny revolutionerande träskruv i miljöbox

Arvid Nilsson har den senaste tiden utökat sitt byggsortiment och fortsätter sin storsatsning på byggmarknaden. Efter gedigen produktutveckling och åtskilliga tester lanserar man nu en ny träskruv som slår det mesta på marknaden. 

Arvid Nilsson träskruv är unik. Den har en sågtandad gänga med optimal sprickreducerande effekt. Skruven har en mycket vass spets och är extremt snabb. Dessutom kan den användas med plugg. En smartare skruv som presterar i topp i jämförande tester.

– Vi har haft ett nära samarbete med snickare där vi kartlagt och identifierat behov för att underlätta snickarnas dagliga arbete. Vi har fokuserat på vad som ger ett snabbt indrivningsmoment och vad som krävs för en snygg finish utan sprickor. Vi vet inte om vi ska kalla det för evolution eller revolution. Men vi vet att det blir ett mycket snyggt slutresultat och att vår träskruv underlättar snickarens vardag, säger Andreas Franzén, Sales Manager på Arvid Nilsson.

Träskruven finns i ett stort antal dimensioner, för såväl inomhus- som utomhusmontage. Den levereras i Arvid Nilsson miljöbox, marknadens enda vattentåliga, återförslutbara förpackning i svensktillverkad kartong. Med miljöboxen vann Arvid Nilsson i December 2019 världsmästerskapen för förpackningslösningar.

Bild av bernswaelz från Pixabay