Nyheter

Lindab expanderar – öppnar proffsbutik i Mölndal

Lindab har funnits på Marieholmsgatan 7 i Göteborg sedan 2012 och läget på butiken är både centralt samt lättillgängligt. I takt med att staden växer har kunderna efterfrågat en butik i södra delen av Göteborg – och i april slår Lindab upp portarna i Mölndal.

– Den främsta anledningen att vi expanderar är att våra kunder har efterfrågat en butik i södra delarna av staden. Med två butiker och lokal spirorörsproduktion har vi alla förutsättningar i världen för att ge våra kunder i Göteborgsregionen den service dem förtjänar, säger Peter Runesson, Försäljningschef Region Väst, Lindab Sverige.

I takt med att staden växer blir Göteborg mer och mer som en storstad. Att ta sig från södra till norra delen går inte lika smidigt som det har gjort tidigare.

– Trafiken i Göteborg har utvecklats i rask takt de senaste åren och våra kunder har inte tid att sitta i bilköer större delen av arbetsdagen. Det är också väldigt positivt att vi nu kommer nå kunder i Varberg och Kungsbacka i betydligt större utsträckning än vad vi har gjort tidigare, säger Peter.

Lindabs samtliga proffsbutiker har fullt sortiment och den 30:e butiken är inte något undantag, kunderna kommer att hitta allt de behöver i Mölndal.

– Förutom vårat breda plåt- och ventilationssortiment kommer kunderna även hitta alla tillbehör och infästningar de behöver. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare och att dem ska hitta allt de behöver hos oss, säger Joakim Lönnberg, VD, Lindab Sverige.

Arbetet med etableringen är redan i full gång och målet är att Mölndals första Lindabbutik öppnar i början av april 2020 på Aminogatan 32C.