Nyheter

Ett nytt område i Mantorp

Nu släpps nya radhus i Mantorp – I attraktivt och expansivt område mellan Olofstorp och centrala Mantorp släpper nu ÖstgötaHus fantastiskt fina radhus.

Projektet omfattar upp till 100 bostäder i form av småskalig bebyggelse av villor, radhus och kedjehus.

I villasamhället Mantorp bor ca 4 000 invånare på lagom avstånd till det mesta. Två mil från Linköping, en mil från Mjölby. Mantorp ligger längs E4:an och Östgötapendeln stannar vid ortens järnvägsstation flera gånger om dagen. Här bor du nära naturen, Sveriges nationalarena för motorsport, travbana och köpcentrum med mera.

I första etappen släpps nu fem bostäder via fastighetsmäklaren Svensk Fastighetsförmedling. Inflyttning planeras till 2021 och husen erbjuds i två olika storlekar.

– Vi ser väldigt stort intresse för detta område både från våra kunder i Linköping och i Mjölby med fantastiska pendlingsmöjligheter och en härlig närhet till lantligt lugn, berättar John Flood, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling.