Nyheter

Veidekkes projekt Hagaterassen är slutsålt

Veidekke Eiendoms bostadsprojekt Hagaterassen, i stadsdelen Hagastaden i Stockholm, är slutsålt. Totalt har 205 nya lägenheter byggts och sålts sedan säljstarten i april 2016. Den sista lägenheten i projektet såldes i slutet av januari och bostaden som såldes var en tvåa om 55 kvm med stor privat takterrass.

– Det känns väldigt kul att vi nu har sålt alla lägenheter i Hagaterassen och det är givetvis en viktig milstolpe för projektet. De flesta köpare kommer ifrån Stockholms innerstad, Solna eller Sundbyberg. I princip alla köpare har flyttat in i sina nya bostäder och de verkar trivas i huset, säger Åsa Lagerlöf, Försäljningschef Mälardalen

Under våren planerar Veidekke Eiendom för försäljningen av lägenheterna i det nya projektet Haga Boulevard som också är beläget i Hagastaden. Projektets första etapp omfattar 60 lägenheter och kvarteret i sin helhet kommer att bestå av cirka 230 bostäder. Lägenheterna har 2-5 rum och kök med en boarea om 35-103 kvm. De är designade för att vara så yteffektiva som möjligt och stort fokus har lagts på att skapa generösa sällskapsytor. De flesta lägenheter har stora balkonger och i huset finns även garage.

– I vår kommer det en ny möjlighet för de som inte hann köpa bostad i Hagaterassen att köpa en lägenhet i närheten. Vi ser att många vill flytta till Hagastaden och vårt nya projekt Haga Boulevard blir en naturlig fortsättning på vår närvaro i området, säger Åsa Lagerlöf.