Nyheter

Två nya projekt på Brunnshög i Lund

Resona planerar att uppföra två projekt på Brunnshög i Lund varpå försäljningen och byggnationen av det första projektet är i full gång. Här planeras för 41 bostäder i varierad storlek, 1-4 Rok, med planerad inflyttning Q3 2020.

Projektet säljstartades precis innan jul och man har redan nu nått upp till 60 % sålda.

Ansvarig mäklare är Andreas Hansen på Fastighetsbyrån. Han säger att projektet tagits väl emot av köparna.

– Här har vi ett projekt där byggarna redan börjat bygga, till och med innan säljstart, vilket innebär att inflyttning sker inom mindre än ett år, det är unikt av sitt slag och mycket uppskattat av köparna.

I projektet finns både mindre och större bostäder. Andreas Hansen säger att det är jämn efterfrågan på alla storlekar.

– I Brf Verde finns det många bra planlösningar och standarden är mycket bra från början. Den relativt snabba inflyttningen och lägenheternas utformning gör att de är mycket populära. Från flera olika målgrupper. Brunnshög som område lockar många med sitt läge, arbetsmöjligheterna och fokus på hållbarhet. Det är många som lockas av det tänket.