Nyheter

Norra Tornen Helix: Lyxlägenhet i Oscar Properties prestigeprojekt såld för 42 miljoner kronor

En lägenhet i Oscar Properties fastighet Helix, som är en del av Norra Tornen i Hagastaden, har nu sålts. Köpeskillingen uppgår till 42 miljoner kronor rapporterar Fastighetsvärlden och Dagens Industri. Niklas Berntzon på Eklund Stockholm New York har nyligen tagit över försäljningen av lägenheterna i Helix och bekräftar affären som nyligen ägt rum.

Lägenheten har sex rum och kök och ytan uppgår till 199 kvadratmeter.

– Denna försäljning är en av de fem översta våningarna som jag själv kallar för penthouse eftersom det är nästan overklig utsikt på dessa höjder. Det riktiga penthouset är till salu för 55 miljoner och är på 200 kvadratmeter med 90 kvadratmeter takterrass och 360 graders utsikt över Stockholm, säger Niklas Berntzon till Fastighetsvärlden.

– Priset per kvadratmeter ligger på omkring 210.000 kronor vilket är ett rekord i år, konstaterar Niklas Berntzon vidare, enligt Fastighetsvärlden.