Nyheter

SLP och Qvana inleder samarbete om nyetableringar

I januari startar SLP och Qvana upp ett samarbete för att skapa möjligheter till nyetableringar i området Stigamo Södra i Vaggeryds kommun strax söder om Jönköping. Samarbetet bygger på att tillsammans uppföra nya logistikfastigheter i en gemensam affärsutveckling med SLP som fastighetsägare och hyresvärd.

– Vi är glada över att fortsätta utvecklingen av Stigamo och erbjuda marknaden nya moderna logistikfastigheter. I samarbete med SLP, med deras kompetens och erfarenhet, så är vi övertygade om att vi har hittat helt rätt partner, säger Jonas Andersson som är delägare på Qvana Invest.

– Att Stigamo är ett av Sveriges bästa logistikläge är ingen nyhet, att vi nu kan bygga just här och tillsammans med Qvana är såklart riktigt spännande! Vi hoppas att vi snart kan presentera nya intressanta företag och fastigheter på området , säger Nicklas Schmidt som är Affärsutvecklare på SLP.

Qvana har tidigare uppfört mer än 80 000 kvm till AD Sverige och Babyshop i området.De nya aktuella tomterna är tillgängliga för omedelbar exploatering.