Nyheter

Nu börjar Väven byggas i Mölnlycke Fabriker

Igår startade Wallenstam officiellt byggnationen av projektet Väven med 116 hyresrätter i Mölnlycke Fabriker. Ett nytt bostadsområde nära centrum och genuina bruksmiljöer där Wallenstam ska bygga 600 nya bostäder inspirerade av morgondagens sätt att leva.

Mellan Wendelsbergsparken och Mölnlycke Fabriksområde byggs bostäder som med modern arkitektur och teknik ska smälta samman med den unika bruksmiljön och bli en naturlig del av historien. Visionen är att skapa en spännande, personlig stadsdel där människor och företag trivs och utvecklas.

Sedan tidigare bygger Wallenstam två kvarter i Mölnlycke Fabriker. Dels kvarteret Rosengången med 123 hyresrätter på 1-4 rum och kök som är redo för inflyttning under 2021, dels kvarteret Kvarnen med 185 hyresrätter på 1-3 rum och kök som välkomnar nya hyresgäster 2022.