Nyheter

Byggstart på nyproduktionsprojekt i Västra Hamnen

Svensk Fastighetsförmedling i Malmö har uppdraget att förmedla bostäderna i Sundprojekts AB:s bostadsprojekt Västra Park i Västra Hamnen.

Västra Park består av två etapper, där den första etappen utgörs av ett sjuvåningshus i rött skärmtegel med genuin hantverkskänsla. De båda husen ligger på ett attraktivt läge i Västra Hamnen, i hörnan Einar Hansens Esplanad och Lilla Varvsgatan.

Efter en mycket bra försäljning under 2019 med stort intresse för projektet är det nu dags för byggstart för etapp 1 under våren 2020.

– Västra Park har varit ett väldigt roligt projekt att jobba med säger Tobias Enckell, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

Huset har en tilltalande exteriör och det är en härlig mix av bostäder. Allt från mindre lägenheter på 30 kvm till stora terrasslägenheter på runt 120 kvm.

– Våra köpare kan nu se fram emot att följa framväxten av huset och sin nya bostad på ett av Västra Hamnens bästa lägen säger Tobias.

– Det som också ska bli spännande är att det snart är dags för säljstart av etapp 2 i Västra Park med lägenheter som har direkt utsikt mot stapelbäddsparken och stadsradhus i brf-form. Vi kommer snart ut med mer information om planlösningar, priser och tidsplan, avslutar Tobias Enckell.