Nyheter

Rörmokare och elektriker dygnet runt

Vid alla typer av elfel och VVS problem står JourAB redo att hjälpa till. 2016 startades verksamheten som idag arbetar både i Stockholm, Göteborg och Södermanlands län. Företaget inriktar sig på akuta fel till exempel elektriska problem, stopp i avloppet eller fel på varmvattenberedare.

JourAB gör idag även planerade arbeten i samband med ombyggnationer, nyproduktion, byte av en WC eller blandare och mycket annat.

– Jag arbetade tidigare på ett VVS-företag och märkte att det fanns ett stort behov av just akuta rörmokare och även elektriker. Ofta är det en väntetid på över en vecka vid akuta fel, det är något vi vill ändra på. Kunderna kan få hjälp dygnet runt antingen genom att ringa eller kontakta oss direkt på vår hemsida, berättar Johan Kaiser, chef på JourAB.

Med mål att hjälpa alla kunder så snabbt som möjligt är JourAB på plats inom en timme oavsett problem. Dels genom ett avtal som heter ”En vän i nöden”. En tjänst som innebär att kunder alltid kan ringa ett direktnummer dygnet runt om olyckan skulle vare framme. Samt att betalning endast är aktuell när en utryckning sker.

– Under vintertid kan det frysa på och bli problem med både vattenberedare och rör, något som vi kan lösa på plats och även förebygga. Vi kan bistå vid alla tänkbara problem och har kunniga elektriker och rörmokare med många års erfarenhet i branschen och alla certifikat, säger Johan.

Verksamheten utför tjänster som att spola rent rör, reparera varmvatten- beredare och rörinspektion eller andra sorter av VVS arbeten.

Men man har också elektriker redo att laga alla typer av elektriska problem.

– När det gäller el handlar det ofta om någon typ av kortslutning. Vid stopp eller något problem i avloppet är vi snabba på plats då det nästan alltid är akut. Vi svarar på telefon dygnet runt och kommer alltid ut direkt.

Företaget utför inte bara akuta ärenden utan har det senaste året även utökat verksamheten till att arbeta med rörläggning i större projekt.

– Vi jobbar nu också på nyproduktioner av fastigheter och behöver man hjälp med exempelvis installation av ny värmepump eller någon elektrisk maskin är det bara att höra av sig.

Genom att enkelt fylla i det formulär som finns på hemsidan går det att boka in en JourAB-tekniker som kommer ut och assisterar vid önskat datum. Företaget återkommer sedan med en kostnadsfri offert.

– Något som inte är så vanligt i Sverige idag men som vi rekommenderar är att installera en vattenfelsbrytare som märker av om något är fel med rören i huset. På så sätt förhindras framtida läckage och det blir i slutändan billigare och är en bra försäkring för alla husägare.

Precis som en jordfelsbrytare skyddar hemmet mot elektriska fel, skyddar vattenfelsbrytaren mot vattenskador genom att upptäcka både dropp och flödesläckage.

– Brytaren övervakar och skyddar mot alla läckage och det går enkelt att stänga av vattnet när man inte är hemma vilket minskar risken för vattenskador ytterligare.

För alla typer av arbeten, akuta eller planerade har JourAB stor kunnighet inom alla områden och har som mål att sätta kundens behov främst. Vare sig det gäller ett sprucket rör, vattenläckage eller rörinspektion har företaget flera erfarna auktoriserade rörmokare att vända sig till. För elektriska fel eller instal- lationer har verksamheten elektriker tillgängliga dygnet runt.

– Än så länge kan vi endast utföra tjänster i Stockholm, Göteborg och Södermanlands län men under våren har vi utökat till Örebro trakten, Eskilstuna, Malmö och även Värmland. Behovet är så pass stort och kunder hör av sig hela tiden i andra delar av landet och vi söker ständigt kontakt med intresserade samarbetspartners, avslutar Johan.

Bild av Taken från Pixabay