Nyheter

Bjurfors förmedlar 420 nya bostäder i Göteborg och Kungälv

Fastighetsmäklaren Bjurfors har i ett nytt samarbete med fastighetsbolaget Balder fått förtroendet att förmedla två förstklassiga projekt om totalt 420 bostäder. Dels 300 bostäder vid klassiska Heden i hjärtat av Göteborg, dels 120 bostäder i Kungälvs anrika 1600-tals stadskärna. Säljstart för de båda projekten beräknas preliminärt till sommaren 2020 med tillträde under 2022.

I centrala Göteborg planerar Balder cirka 300 välplanerade och hållbara bostäder på attraktiva Bohusgatan, bara ett stenkast från Heden och Avenyn. Mitt i city, men ändå i ett bostadskvarter. Väl anpassat för den som söker stadens puls utan att för den delen behöva göra avkall på lugn och bekvämlighet. Och i Kungälvs historiska stadskärna planeras cirka 120 nya bostäder. Byggnationen är en pusselbit i att återskapa stadskärnans forna glans och ett omsorgsfullt arbete läggs på att knyta an till områdets särart och tradition. I sommar inleds Bjurfors uppdrag att förmedla lägenheterna.

– Vi är väldigt stolta och glada över att ha inlett det här samarbetet med Balder som ytterligare stärker vår position som en av Sveriges främsta nyproduktionsmäklare. Uppdragen stämmer också väl överens med vår inriktning mot premiumsegmentet och kunder som söker det där lilla extra. Nu ser vi fram emot att börja möta kunderna, säger Regina Svantesson, försäljningschef för nyproduktion på Bjurfors i Göteborg.

Joakim Lindberg på Balder säger att det som byggherre och bostadsutvecklare är viktigt att välja en mäklare som man har förtroende för och som kan representera bolaget gentemot kund. Han känner sig nöjd i valet av Bjurfors erfarna nyproduktionsteam.

– Genom projekten skapar Balder nya attraktiva hem i Göteborg och i Kungälv och för oss är valet av mäklare viktigt. Bjurfors har en bra kombination av erfarenhet, lokalkännedom och bemötande som vi vet efterfrågas i köpet av bostad, säger Joakim Lindberg, marknadschef på Balder.

Förutom att förmedla bostäderna sitter Bjurfors med i respektive projektgrupp som rådgivare.

Bild av goranberggrentelia från Pixabay