Nyheter

Helena Elfstadius rekryteras till Slättö som ny projektutvecklingschef

Slättö fortsätter sin expansionsresa och rekryterar nu Helena Elfstadius som ny projektutvecklingschef. Helena ersätter Jens Lackmann som fortsätter inom bolaget i en mer rådgivande roll.

Elfstadius kommer närmast från rollen som Director of Development Nordics på Unibail-Rodamco-Westfield där hon ansvarat för projektutvecklingsorganisationen. Med lång erfarenhet inom både projekt- och fastighetsutveckling blir Helena en viktig pusselbit i Slättös expansionsresa.

– Vi har finkammat marknaden för att hitta den bästa kandidaten och är mycket glada att Helena nu är en del av Slättö och vår framtida utveckling. De kommande åren står vi inför en stor expansion och Helena blir definitivt en nyckelperson för att vi ska nå framgång, säger Staffan Unge, affärsutvecklingschef och senior partner, Slättö.

– Jag ser verkligen fram emot att börja min anställning hos Slättö. Det är ett otroligt kompetent, drivet och kreativt team, vilket passar mig bra. Jag ser med spänning fram emot att få vara delaktig i att driva resan framåt, men allra mest att få träffa projektutvecklingsteamet som har gjort ett fantastiskt jobb, avslutar Helena Elfstadius.

Helena tillträder rollen i april 2020.

Bild av Eluj från Pixabay