Nyheter

BoKlok bygger 36 lägenheter i Kvissleby, Sundsvall

Med naturskönt läge i Kvissleby utanför Sundsvall ska BoKlok bygga 36 lägenheter. Försäljningen kommer att starta under våren 2020. Byggstart är planerad till hösten 2020, med beräknad inflyttning våren 2021.

– Vi är väldigt glada att vara med och utveckla ett nytt område i Kvissleby. Eftersom vi bygger våra hus på ett industriellt och effektivt sätt, kan vi hålla priserna nere – så att vanliga människor har råd! säger Martin Engström, projektutvecklare på BoKlok. 

Lägenheterna byggs som bostadsrätter och kommer att ha 2, 3 eller 4 rum och kök med en bostadsyta på 55, 72, respektive 85 kvm.

– I Kvissleby har man nära till både naturen och allt man behöver i vardagen. Att bygga här och kunna erbjuda bra bostäder till ett bra pris känns roligt, säger Martin Engström.

Likt alla bostäder från BoKlok fördelas lägenheterna genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas vid säljstarten, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts.

Det nya kvarteret i Kvissleby kommer att kallas BoKlok Älven och ligger naturskönt placerat ett stenkast från älven Ljungan. Här har man både skogen och vattnet nära, och strövområden runt husknuten. Från BoKlok Älven har man gångavstånd till Kvissleby centrum med all tänkbar service. I området finns både lågstadie- och högstadieskolor samt ett flertal förskolor.